Atas Alasan Boleh Bantu Pembelajaran, Pelajar Tahfiz Dipaksa Melakukan Seks Dengan ‘Ustaz’

Atas Alasan Boleh Bantu Pembelajaran, Pelajar Tahfiz Dipaksa Melakukan Seks Dengan ‘Ustaz’

“Dah urut kaki ‘Ustaz’ keparat tu, mangsa diarahkan untuk mengunci pintu bilik sebelum berbaring sebelum ‘disodok’.”

Ibu bapa gemar hantar anak-anak ke sekolah tahfiz sebab reputasi baik sekolah macam ni dan jarang kita dengar perkara tak elok berlaku di sini. Tapi sejak akhir-akhir ni banyak pula kisah-kisah di sekolah tahfiz yang tak sedap didengar.
Menurut NST, sekumpulan pelajar tahfiz dipaksa memberikan seks oral, mencium dan meraba ‘ustaz’ mereka kerana kononnya perkara tersebut boleh membantu pembelajaran mereka. Hah?!
Lelaki bergelar ustaz berasal daripada Bangladesh tersebut dikatakan menggunakan modus operandi yang sama ke atas setiap mangsa sebelum mendera mereka secara seksual. Kegiatan terkutuk tu dilakukan di sebuah madrasah yang terletak di Taman Desa Anggerik, Serendah, Hulu Selangor.
Atas Alasan Boleh Bantu Pembelajaran, Pelajar Tahfiz Dipaksa Melakukan Seks Dengan ‘Ustaz’
Perkara tu akhirnya terbongkar apabila seorang pelajar berusia 15 tahun dah tak tahan sangat dengan benda ni dan memutuskan nak cakap dekat bapa dia. Sumber memaklumkan yang pelajar tersebut dah diliwat oleh ‘ustaz’ tu sejak bulan Jun tahun lepas.

“Ustaz tu akan masuk dalam bilik dan suruh pelajar lelaki urut kaki dia sambil beritahu yang kalau students urut dia, mereka akan diberkati dan ini boleh membantu pembelajaran mereka,” kata sumber.
“Lepas mangsa urut kaki dia, mereka akan disuruh kunci pintu bilik sebelum baring. Kemudian ustaz tu pula akan urut pelajar tu.”

Atas Alasan Boleh Bantu Pembelajaran, Pelajar Tahfiz Dipaksa Melakukan Seks Dengan ‘Ustaz’
Sumber juga ada beritahu yang mangsa akan disuruh baring di sebelah ‘ustaz’ tu untuk buat perkara tak senonoh sebelum mereka diliwat.

“Dah tak tahan dengan penderaan seksual tu, mangsa akhirnya maklumkan bapa dia sebelum buat laporan polis di Balai Polis Serendah.”

Ketua Polis Daerah Hulu Selangor, Lim Bak Phai memberitahu bahawa suspek yang berusia 30 tahun akhirnya ditahan pada hari yang sama mangsa dan bapanya membuat laporan polis. Suspek kini ditahan reman selama lapan hari untuk membantu siasatan.
Kes disiasat di bawah Seksyen 337C Kanun Keseksaan.
Pengajar sepatutnya bimbing pelajar, bukan ajar mereka benda yang tak elok. Apa pendapat korang?
Sumber: NST/lobakmerah.com
(Baca: Gadis Trauma Hampir Dirogol Orang Minyak Dalam Rumah Sendiri)

Berita Terkini Hiburan Sensasi

SUMBER : blogmazeer

CERITA KEDUA

Semua sedia maklum, Neelofa dan Datuk Hans Isaac pernah bersama suatu masa dahulu. Namun hubungan mereka terputus di tengah jalan lalu masing-masing membawa diri dan haluan sendiri.

Namun baru-baru ini melalui portal Hangat.com, MH ada nampak mereka kongsikan gambar dimana Neelofa dan Hans dikatakan telah makan malam bersama di Genting Hishlands, Pahang.

Amboi bukan main manis lagi senyuman Neelofa ketika bersebelahan dengan Hans.

MH difahamkan mereka baru sahaja selesai menonton konsert penyanyi Hollywood terkenal Joh Legend.

Jika tidak salah, konsert tersebut merupakan Darkness and Light World Tour yang telah diadakan di Arena of Stars di Resort World Genting.

Semua ini dapat dikesan melalui instagram seorang pengacara, model serta sahabat baik kepada Hans apabila memuat naik video di Insta Storiesnya.

Secara tidak langsung telah mengukuhkan dakwaan mereka berdua telah menonton filem tersebut bersama.

Bagaimanapun, sehingga kini baik Neelofa mahupun Hans tidak mengeluarkan apa-apa kenyataan.

Tetapi andai kata benar, why not! Lagipula masing-masing single dan available bukan?

SUMBER : Hangat.com

The post Mereka Di ‘tangkap’ Tonton Persembahan John Legend Bersama, Benarkah Cinta Neelofa & Hans Isaac Berputik Kembali ? appeared first on KRT.

SUMBER: ceritakembor.com

CERITA KETIGA

Kenyataan Rasmi:
Dato’ Sri Siti Nurhaliza selamat melahirkan bayi perempuan di sebuah pusat perubatan di ibu kota, kira-kira jam 8.17 pagi.

Beliau melahirkan bayi seberat 3.55 kilogram itu secara pembedahan.
Siti dan bayi berada dalam keadaan baik dan buat masa ini hanya membenarkan kaum keluarga terdekat saja untuk melawat.

Suami beliau, Dato’ Sri Khalid Mohamad Jiwa melahirkan rasa syukur kerana segalanya telah selamat. Apa yang penting bagi beliau adalah proses melahirkan berjalan dengan baik, isteri dan anaknya juga sihat.

Siti dan suami juga ingin mengucapkan terima kasih di atas doa dan sokongan daripada ahli keluarga, rakan-rakan, peminat dan juga pihak media sejak dari awal kehamilan sehinggalah melahirkan.

Pasangan ini memilih hari Isnin untuk kelahiran anak pertama mereka kerana bersamaan dengan hari kelahiran Nabi Muhammad (Rasulullah s.a.w) selain jatuh pada tarikh 1 Rejab.

Buat masa ini Siti mahu diberi ruang untuk berehat dan menumpukan perhatian pada hari-hari awal bergelar ibu.

Mengenai wajah dan nama anak, Siti dan Khalid meminta diberi sedikit masa sebelum mengumumkannya. -Rozi Abdul Razak
Pengurus

Tahniah diucapkan buat penyanyi kesayangan ramai, Dato Sri Siti Nurhaliza yang selamat melahirkan bayi perempuan di sebuah pusat perubatan di ibu kota, kira-kira jam 8.17 pagi tadi.
1 Rejab Yang Bermakna

Siti yang bersalin secara pembedahan itu memilih untuk bersalin hari ini kerana pada hari ini juga adalah 1 Rejab dalam bulan Islam dan bersamaan tarikh kelahiran Nabi Muhammad (Rasulullah s.a.w) . Siti dan bayi perempuan seberat 3.55 kilogram itu dilaporkan berada dalam keadaan sihat.
Bakal Umumkan Nama Anak Dalam Masa Terdekat

Mengenai wajah dan nama anak beliau pula, sudah pasti ramai yang t…

AKHIRNYA KANTOI! GAMBAR PERKAHWINAN IQRAM TERSEBAR! AKHIRNYA IQRAM TERPAKSA BERLAKU JUJUR DEDAHKAN PERKAWINANNYA DENGAN . .

Sejak bergelar isteri kepada pelakon terkenal iaitu Fattah Amin, hidup Fazura di katakan makin lengkap dan bahagia kerana sudah pun berkeluarga. Nampaknya ke mana sahaja kelibat Fazura ini pergi, aksinya dan perilakunya pasti akan menjadi tontonan dan di rakam oleh ramai peminat setianya.

Sangat bertuah si Fazura, dia mendapat seorang suami dan keluarga mertua yang sangat baik hati. Mertuanya juga di katakan sangat memahami, penyayang dan menerima Fazura seadanya dirinya. Fazura sendiri juga di katakan sangat mudah untuk mesra dengan keluarga mertua termasuk adik-adik iparnya.

Baru-baru ini ramai betul yang memuji Fazura kerana melihat betapa sayangnya dan prihatinnya Fazura bila melayan ibu mertuanya. Fazura di katakan bukan sahaja menunjukkan sikap sweet dengan suami, malah begitu juga layanannya pada mertuanya yang kini bagaikan BFF. Hari ini ramai mertua yang mengadu punya menantu perempuan yang tidak hormatkan mereka namun ibu Fattah sangat beruntung mendapat menantu yang loving macam Fazura.

Jika berada di mana-mana program dan majlis, Fazura pasti akan memimpin tangan ibu mertuanya sambil berjalan. Rakaman video ini di puji ramai orang dan mereka menganggap Fazura wajar di jadikan contoh yang baik untuk di ikuti oleh ramai wanita di luar sana apabila bergaul dengan mertua setelah berkeluarga nanti.

. . #Repost @bellerrina2 • • • “Bukan dengan Fattah je dia sweet, tapi…” – Video Genggam Tangan Mertua, Netizen Puji Sikap Fazura #FattahAmin #NurFazura #Fattzura #ToyotaGazooRacingMalaysia #lotsoflove Credit vid #530_tv . Pasangan yang sama cantik, sama padan, Fattah Amin dan Nur Fazura sering menjadi perhatian netizen. Setiap apa yang dilakukan mereka pastinya menjadi bualan masyarakat. . Umum mengetahui bahawa akstress jelita itu merupakan seorang yang lemah lembut dan penyayang. Beliau juga sering memuat naik video mesra bukan sahaja bersama suaminya, malah peminat dan keluarganya di Instagramnya. . Baru-baru ini, sebuah video menjadi tular di Instagram apabila kelihatan Fazura bersama mertuanya, Azizah Abdul Ghani sedang bermesra ketika menghadiri sebuah event Toyota Gazoo Racing (TGR) di Taman Teknologi Malaysia, Bukit Jalil, Kuala Lumpur. . Menerusi video tersebut, Fazura yang sedang berjalan sambil mengenggam tangan ibu mertuanya melihatkan bahawa beliau seorang yang penyayang dan mempunyai kasih sayang yang mendalam terhadap keluarganya. . Rata-rata netizen kagum dengan sikap Fazura itu bukan sahaja terhadap suaminya, malah kepada ibu mertuanya juga.

A post shared by FATTAH FAZURA (@fatt.faz) on Mar 27, 2018 at 6:16am PDT

Sumber : kisahdunia.com

The post “Patutlah Disayangi Mertua Dan Orang Ramai,Tengoklah Macam Mana Sikap Fazura Dengan Mertua”-Fazura Dipuji Ramai Orang Melalui Rakaman Video Ini appeared first on KRT.

SUMBER: ceritakembor.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*